9 november 2012

VÄLKOMNA TILL NYA BLOGGEN

Nu klipper vi det blågula bandet och förklarar den här bloggen invigd! Det ska bli roligt det här. Vår webbutik såg dagens ljus för ett år sedan och nu är det dags att den får sällskap av en blogg. Nu när butiken håller på att växa med ordentlig fart finns det så mycket att skriva om så det är inte klokt!

Eco And Stuff har sitt kontor och lager på Skärva utanför Karlskrona. Granne med oss finns Skärva Gård där också Skärva Ekobutik finns. Gårdsbutiken har funnits i 15 år och har ett av Sveriges största utbud inom sin genre. Där finns ett rikt utbud av varor som är ekologiska eller som på något annat sätt relaterar till miljö och hälsa. Livsmedel, kosttillskott, kroppsvård, rengöring, teer, juicer, godis, hygienartiklar...listan kan göras lång. I gårdsbutiken finns också en del av Eco And Stuff´s produkter. Och nu flyttar Skärva Ekobutik in hos oss på webben. Tillsammans tror vi att vi blir Sveriges största e-handelsplattform för hållbar livsstil och det är otroligt roligt att få vara med på den här resan.

Det kommer att bli över tusen varor när vi är färdiga och importen av varor till e-butiken är i full gång. Vara läggs till vara, vi fotar, bildredigerar, klurar över varugrupper och glädjs. Och under tiden så startar vi bloggen så att all vår samlade erfarenhet kan börja leva på skärmen och bli till tips för var och en som vill
leva lite klokare.

Nu åker vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar