27 november 2012

ÅTERBRUK

Alla bilder kommer härifrån. 


I min jakt på snygg recycling och DIY (Do It Yourself för min lilla mamma som nog inte vet vad jag menar) så hittade jag den här idén. Turligt nog var det när jag hittade källan till den snygga sänggaveln i ett tidigare inlägg som jag också hittade de här coola hyllorna. Ett utmärkt exempel på att även om man väljer den hållbara vägen så behöver man inte göra avkall på snygg design. Gamla plank och till det konsoler från IKEA. Sågeli-såg och vips så blev det en hylla...eller ett helt gäng. 

Ska man vara petig så är det mest miljävänliga såklart att använda konsoler i trä men många bäckar små anser jag när det gäller att vara hållbar. Det måste inte vara allt eller inget. 

Hoppas ni har det bra annars därute i mörkret. Själv sitter jag och smaskar de ljuvligaste jordgubbsremmar man kan tänka sig meden jag petar med varulistor. Jag läser på förpackningen att de är gjorda på jordgubbar, dadlar och psylliumfröskal som har mixats och plattats till remmar och torkats lite lätt. Inget annat är tillsatt och de smakar som det godaste godis! Jag måste se till att plocka in dem i butiken och det snabbt. De finns i tydligen i många smaker och är tillverkade i Kalmar av alla ställen och det är snudd på närproducerat det. Blåbär, hallon, banan...perfekt sätt att vara nyttig och samtidigt kunna ägna sig åt lite dekadent godisintag. 

Önskar er en skön kväll!


1 kommentar:

  1. Åh, vilken snygg blogg du har. Vad bra att jag hitta hit.
    Ha det gott.

    SvaraRadera