12 november 2012

LITE SNACK OCH MYCKET VERKSTAD


Just nu är det otroligt intensiva dagar med alla nya varor som ska läggas in i e-butiken så blogginläggen duggar inte tätt än så länge. Från gårdsbutiken får vi excellistor med namn på varor och artikelnummer och sedan är det dags för en ordentlig tur ut på nätet för att dammsuga leverantörernas hemsidor på bilder och information om varje produkt. Tack och lov för Google Translator annars hade det varit lite knivigt med de holländska och tyska sidorna. All info fiffas till, bilderna får kanske minskas ner lite och skäras till. Sedan är det dags för det riktiga hokuspokuset -  när 400 varor i taget rasslar in i e-butiken i ett enda klick.

Det tar tid men det är roligt! Ytterst kreativt och sedan väldigt härligt när allt ligger där det ska snyggt och prydligt. Men på nätterna drömmer i alla fall jag numera mest om kryddor, tranbärsjuice och teer i långa banor.

Det går också åt många baljor te framför datorn i dessa dagar kan jag säga. Så här på kvällskvisten när det är dags att varva ner gillar jag att dricka en kopp eller två av Pukkas Night Time med lavendel, limeblommor, lakritsrot och lite annan mumma.  Här kan du läsa mer om det.

Sweet dreams!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar