11 februari 2013

SOLMOGNA HALLON

Solmogna Hallon


I dag har det kommit in nya doftljus till butiken och förbi min näsa svävar nu ljuvliga puffar av "Solmogna Hallon", "Sommarvarm Barrskog", "Lavendel Vid Citronträdet" och "Mjölk Med Honung". Doftljusen görs för hand på Österlen i fina grönskimrande glas. Munblåsta av återvunnet glas i Casablanca! När ljusen brunnit ut är det lätt att diska ur dem och använda till svalkande drickor. Ljusen är gjorda av sojavax som är en ren naturprodukt från den amerikanska landsbygden. Den försörjer många lantbrukarfamiljer och bidrar till att vi inte skövlar palmer och skogar i djungeln och dessutom till en renare miljö utan att avge gifter. Den snarare smälter än brinner ner.

De här nya godingarna ska nu få ta plats i butikshyllan bredvid "Nytvättat Direkt Från Linan" och "Varmt Chai-te". Maria på Reunion Home som tillverkar ljusen har verkligen känsla för att sätta samman de mest fantastiska dofter. Och mer hållbart tänk än det här kan det knappast bli. Åh vad jag gillar!

Och om inte hallondoftande ljus räcker mot februaritröttheten så kolla in det här inlägget jag gjorde i november om energikickar som tar oss genom vintern. Än är det inte för sent att fylla på depåerna.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar